Spinnen bestrijden

Spinnen komen veel voor in Nederland. Zeker in juni en september kunt u veel last hebben van spinnenoverlast. In deze maanden komen de volwassen mannetjes uit hun schuilplaatsen om een vrouwtje te zoeken om mee te paren. In en rond uw huis of bedrijfspand, maar ook op de caravan of boot zorgen deze insecten voor overlast. Spinnen bestrijden is daarvoor een eenvoudige en snelle oplossing. Spinbusters helpt u daar graag bij. Dankzij onze expertise en jarenlange ervaring bent u in slechts twee behandelingen per jaar van alle overlast af. En dankzij het voordelige abonnement heeft u er zelf totaal geen omkijken naar.


Spinbusters: specialist in spinnen bestrijden

Spinbusters is een familiebedrijf dat sinds 2008 bestaat. Wij hebben van spinnen bestrijden ons vak gemaakt. Afgelopen jaren hebben we al vele particulieren, bedrijven en instellingen van de spinnenoverlast afgeholpen. Bekijk ook de referenties, deze spreken voor zich. Uniek aan ons bedrijf is dat we altijd zelf langskomen voor de anti spinnenbehandeling. We zetten hiervoor geen derden in, dus u weet altijd wie u over de vloer krijgt.


Werkwijze spinnen bestrijden

We verwijderen de spinnen, spinnenwebben en uitwerpselen. Vervolgens behandelen we de buitenzijde van uw woning of bedrijfspand met een antispin middel. Deze legt een beschermlaag over de ondergrond, waardoor spinnenwebben niet meer hechten en spinnen vertrekken. Na deze behandeling door Spinbusters is uw leefruimte langdurig spinvrij.


Milieu- en diervriendelijk spinnen bestrijden

In Nederland zijn spinnen beschermde insecten. Spinnen weren met gif mag dus niet. Daarom werken wij uitsluitend met een 100% biologisch spinnen bestrijdingsmiddel. Dit product is veilig voor het milieu, maar ook voor dieren en mensen. Fijn om te weten als u kleine kinderen of huisdieren heeft. Wij helpen u graag op een verantwoorde manier van de spinnenoverlast af. Dit middel is overigens net zo effectief als gif. Met slechts twee behandelingen bent u ongeveer een jaar van de overlast verlost.


Eenmalige behandeling of een voordelig abonnement

Al met een eenmalige behandeling kunnen we de spinnen weren in uw woon- of werkomgeving. U bent dan ongeveer een half jaar verlost van de spinnen. Hoe lang precies is afhankelijk van de weersomstandigheden en de grootte van de spinnenpopulatie.

Wilt u het hele jaar door verzekerd zijn van een spinvrije woonomgeving, dan biedt ons abonnement uitkomst. Twee keer per jaar komen we de spinnen weren, tegen een gereduceerd tarief. Vraag een vrijblijvende prijsopgaaf aan of neem contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen u graag bij het weren van de spinnen.