Werkwijze

Onze werkwijze

Spinnenoverlast? Last van spinnen, spinnenwebben en/of vervuiling door spinnen? Spinbusters helpt u snel en op een milieuvriendelijke manier van uw overlast af. De behandeling doen we in drie snelle stappen:

STAP 1.
Verwijderen webben en nesten

Wij verwijderen eerst handmatig alle spinnen en spinnenwebben van het te behandelen opject. Hierdoor is de buitenruimte volledig schoon. De spinnen worden terug gezet in de groene zone.

STAP 2.
Inspuiten noodzakelijke plekken

Als de buitenruimte schoon van spinnenwebben en nesten is, behandelen we alle noodzakelijke plekken. Dit doen we met een nevelspuit. Er komt een beschermlaagje op alle plekken waar spinnen zich kunnen bevinden of hun nest maken wat de vervuiling veroorzaakt.

STAP 3.
De eindcontrole van de behandeling

Na de spinnen, spinnenwebben en nesten te hebben verwijderd en het aanbrengen van de beschermlaag voeren we een eindcontrole uit. Spinnen en insecten zullen hierdoor voorlopig niet terug keren en geen vervuiling meer veroorzaken.

De beste tijd voor een behandeling

Vanaf april tot het moment dat het weer gaat vriezen komt de meeste overlast voor. Om de overlast te voorkomen kunt u het beste preventief te werk gaan. Dat wil zeggen dat we nog vóór het spinnenseizoen langs komen om een behandeling te komen uitvoeren. Zo hoeven de spinnen/web en hun uitwerpselen niet verwijderd te worden en is uw leefomgeving meteen vanaf de start van het seizoen beschermd.

Het is verstandig om in het naseizoen (vanaf augustus) nogmaals te behandelen. In de wintermaanden maken de spinnen namelijk nieuwe nesten. Als u de behandeling niet laat uitvoeren heeft u in het voorjaar weer overlast.

Het verschil (zonder en met behandeling)

Langdurige bescherming tegen organische vervuiling van de spin

Na gebruik van ons product zijn de behandelde oppervlakken langdurig beschermd tegen spinnen en hun vervuiling. Hoe lang de impregnerende werking in stand blijft is afhankelijk van de weersomstandigheden en de omvang van de spinnenpopulatie. Laat in de juiste periode de behandeling aan uw buitenruimte uitvoeren. Met slechts 2 behandelingen heeft u het hele seizoen geen overlast en vervuiling van de spinnen meer. De behandeling heeft als bijkomend voordeel dat schilderwerk langer mooi blijft en niet aangetast wordt door uitwerpselen van spinnen en andere insecten.

Laat de Spinbusters bij u langskomen en u bent gegarandeerd het hele jaar van de spinnenoverlast verlost!

Voorkom spinnenoverlast met een abonnement

De beste manier om van uw spinnenoverlast te komen of te verkomen is door uw leefruimte twee keer per jaar te laten behandelen. Dit kan gemakkelijk met een abonnement op de Spinbusters. Zo heeft u er geen omkijken naar en bent u gegarandeerd het hele jaar verlost.

Bij een abonnement komen we 2 keer per jaar langs om de behandeling uit te voeren aan de buitenzijde van uw woning etc. Na de eerste behandeling vullen we samen met u alle gegevens in en krijgt u een bevestiging van het abonnement. Het abonnementsgeld dient in 1 keer binnen 14 dagen na de eerste behandeling te worden voldaan. Een abonnement loopt per jaar door, opzeggen kan in verband met onze planning tot drie maanden voor de nieuwe ingangsdatum.

Een abonnement is 15% goedkoper dan losse behandelingen en bovendien geven wij hierop een doorlopende garantie.

Heeft u liever een losse behandeling? Dat is natuurlijk ook mogelijk. Wij komen eenmalig de behandeling met een milieuvriendelijke beschermlaag aanbrengen.

Meer over de kosten van een behandeling door Spinbusters leest u hier.

Vragen? Mail ons op info@spinbusters.nl of vul het contactformulier in.

Tips

Maak voordat de Spinbusters langskomen uw houtwerk nog even grondig schoon. Als u het daarna pas doet verwijdert u de beschermlaag.

Wacht na de behandeling tenminste 24 uur met het wassen van de ramen en gebruik daarvoor geen hogedrukreiniger. Deze spuit het product uit de hoeken, kieren en naden weg, waardoor de werking vermindert.

Het werkgebied van Spinbusters

Heeft u hulp nodig bij uw spinnenoverlast? Wij helpen u graag! We hebben al vele particulieren, bedrijven VVE-beheer, vakantieparken en overige instellingen verlost van hun overlast. Daarnaast werken we voor diverse schoonmaakbedrijven in de regio.

Ons werkgebied omvat Zuid Holland en Noord Holland. Binnen deze provincies komen wij graag langs om de overlast van de de spinnen, spinnenwebben en vervuiling voor te zijn of op te lossen. Ook zijn wij inzetbaar in de anderen delen van Nederland voor grote projecten.